Nieuwe Leidingsploeg

Leidinggsploeg

2022/2023

Ponkel leiding

Bjarne Wauters

Bjarne Wauters, ook wel bekend als de op één na beste ponkel leider van het chirojaar 2022 – 2023 is een leider met al meer dan een decennia aan chiro ervaring op zijn naam. Hij is recentelijk afgestudeerd en een echte pro in schrijnwerken. Leider Bjarne heeft een vaste job waardoor hij heel verantwoordelijk en volwassen is. Buiten werken en chiro heeft Bjarne ook nog andere passies. Hij doet in zijn vrije tijd aan kickboksen dus wees niet bang, bij Bjarne is iedereen altijd veilig. Tenzij je de vijand bent natuurlijk 😊. Daarnaast is Bjarne ook een fervente voetbalfan. Zijn favoriete voetbalploeg is Anderlecht je zou hem ook wel eens kunnen tegenkomen in het stadion van RSCA. Dit is leider Bjarne kort samengevat en bovenop al deze dingen is hij ook nog eens een echte topkerel. Je zou zelfs kunnen zeggen dat hij ervoor zal zorgen dat de ponkels het beste jaar uit heel hun chiro carrière tegemoet gaan.

Kasper Hertens

Beste mensen, bij deze heb ik de eer om Kasper Hertens voor te stellen. Deze jongeman zit al vanaf zijn eerste ponkeljaar in de Chiro, en is begonnen aan zijn eerste jaar als leider. Al heel wat jaartjes ervaring dus. Ik breng al een heel stuk van mijn leven door met Kasper als een van mijn beste maten. En ik kan jullie zeggen, het is een superkerel. Ik ben ervan overtuigd dat hij samen met zijn fantastische medeleider de ponkeltjes op en top zal begeleiden in hun 1e of 2e chirojaar.

Buiten Chiro is Kasper ook een echte pro basketter bij Asse-Ternat. Dus u ziet, buiten al Kasper zijn andere kwaliteiten is hij nog sportief ook. Blijkbaar ook slimmer dan ik dacht want hij is vorig schooljaar afgestudeerd aan het VTI-AALST. Met zijn secundaire diploma begint hij dit schooljaar dan ook te studeren in Gent.

Ik ben blij dat ik met Kasper de ponkeltjes een onvergetelijk jaar mag bezorgen, en heb er super veel zin in.

Speelclub leiding

Sander Van der Perren

Sander, ofwel ken je hem ofwel niet, maar na dit lied ken je hem ongetwijfeld als je hem ziet.

Sander Sander Sander aka salamander. Nee, niemand zegt dat maar, wat ze wel zeggen is Lieven 3.0. Misschien ken Lieven nog van vroeger hij is een lange droge man net als Sander hij gaat door het leven zonder veel zorgen alles verloopt toch gewoon zoals het gaat. Een 2de bijnaam dat Sander krijgt is Marius 2.0 ook wel beter bekend als Lieven 2.0 waarom omdat zij alle 3 gewoon even droog en groot zijn.

Sander, Marius 2.0 of Liever 3.0 is een slimme kerel hij gaat zich verdiepen in de microscopische wereld van de atomen. Als je daar ooit vragen over hebt kan je bij hem terecht. Want Sander staat altijd klaar om u te helpen. Speelclubs het wordt een top jaar.

Florian Van de Kelder

Florian aka de enige echte dj zeekoe, hij staat bij iedereen bekend als de man die altijd zorgt voor de goeie sfeer en muziek. Naast leider bij onze chiro is hij dus ook een van de bekendste dj's van Ternat en omstreken, de speelclubs hebben veel geluk met hem als leider! Hij is een lieve, zorgzame jongen met een groot hart voor de chiro. Naast zeekoe wordt hij op de chiro ook wel eens vuurtoren genoemd, want met zijn grote, rosse bos haar staat hij elke zondag voor iedereen klaar. Hij zorgt als leider voor veel gelach en plezier, hij maakt elke ket fier. Dus doe iedere zondag goed mee, en geniet van deze fantastische pé!

 

Emiel Moreau

Leider Emiel kun je gemakkelijk herkennen aan zijn lange blonde haarlokken die ervoor zorgen dat hij op een leeuw lijkt maar geen zorgen hij bijt niet. Emiel begint dit jaar aan zijn eerste jaar als leiding en heeft er super veel zin in. En dit doet hij bij de speelclubs, ik vind het echte een ware eer om samen met deze topkerel jullie een geweldig Chiro jaar te bezorgen. Emiel is trouwens ook zeer creatief en is al volop bezig met super zotte spelletjes in elkaar te steken voor jullie. Naast de Chiro leider is Emiel ook een professionele basketter, hij is gekend voor zijn geweldige shots en lay-ups in heel België. Dus hou hem maar in de gaten want Emiel zou wel eens de volgende Kobe Bryant kunnen worden. Maar Emiel is niet alleen sportief maar ook nog eens slim Emiel begint dit jaar als handelsingenieur in Leuven. Dit zal hij allemaal combineren in zijn dagelijks leven nen echte superman als je het mij vraagt.

 

Rakker Leiding

Arne Rommens

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee dat is het niet, het is leider Arnold! Even goed als Mega Mindy ziet leider Arne er misschien niet uit, maar hij heeft alleszins dezelfde superkrachten! Heeft uw rakker liefdesverdriet, pijn aan zijn knie of kan hij zijn veters niet strikken? Leider Arne staat altijd paraat om te troosten of helpen! Al 5 jaar lang is Arne een belangrijke steunpaal van Chiro Lombeek Jongens. Arne begint nu aan zijn 5e jaar als leiding, aan ervaring dus geen gebrek. Hij is een gedreven leider die graag plezier maakt, maar er ook voor zorgt dat anderen plezier beleven. Als er problemen zijn met uw computer kan IT’er Arne met zijn toverkunsten al je problemen oplossen.

Maxime Dendauw

M-ega coole gast die na 2 jaar aspi eindelijk aan zijn eerste jaar als leiding start, vol met energie en inspiratie! Motivatie en inzet zal bij deze bink zeker en vast in overvloed te vinden zijn!

A-rne is zijn voormalige leider en natuurlijk ook zijn grootste voorbeeld, iemand waar hij heel hard naar op kijkt. Dit gezegd zal Maxime (Ximieboy voor de vrienden) natuurlijk heel blij dat hij zijn eerste leidingsjaar mag starten met Arne als medeleider!

X-ylofoon spelen kan hij toch niet (we dachten allemaal van wel) maar weet je wat hij wel kan? Een victory royale behalen op fortnite! Heb je vragen over fortnite? Dan moet je bij deze pro-fortniter zijn! Dit gezegd kan je natuurlijk met andere vragen ook terecht bij deze charmante jongeman.

I-edereen gelukkig maken en er voor zorgen dat elk van zijn leden het naar hun zin hebben is Maxime zijn grootste doel. Ookal is de ervaring er nog niet helemaal aangezien het zijn eerste jaar is, het hartje zit alvast op de goeie plaats! De ervaring volgt zonder twijfel snel!

M-aximale inspanning, dat gaat Maxime (Ximmieboy voor de vrienden) leveren dit jaar! Maxime ooit al zien neerzitten? Dacht het niet! Hij is altijd druk aan het werk voor de Chiro.

E-entje zoals Maxime zullen we niet veel mogen bewonderen, zo een topkerel! Dus rakkertjes, wees maar zeer lief tegen Ximieboy! Zodat we hem nooit kwijt geraken. Dat hij nog een lange en mooie carrière in de Chiro zal beleven!

 

Topper Leiding

Gustav Geirnaert

Manne wie kent de Gustav nou niet, de knapste waggelende pinguïn die er bestaat. 1 van de tofste leiders die er zijn en dan moet je ook zijn liefdadigheid niet vergeten. Ook kun je altijd op hem vertrouwen om het beste spel uit zijn mouwen te schudde dus manne bereid u al maar voor op 1 van de beste jaren van heel ulle leven. Gelle kunt u geen betere leider dan hem voor jullie voorstellen. Ik kijk er zeker en vast naar uit om met de Gustav ulle leiding te zijn het komende jaar.

Nico Ronsmans

Nico AKA Kaas zal dit jaar onze leidingsploeg versterken. Wie deze tank nog niet kent zal aangenaam verrast zijn.

Niet alleen heeft hij de piek van het mannelijk fysiek behaald maar is ook de tweede knapste leider. (Zijn medeleider Gustav is natuurlijk op nummer 1) 

In de week houd hij zich bezig op Sint-Jozef. Daarbuiten droogt hij iedereen af in de basketbal. En ten slotte eindig ik met wijze woorden van nico : “Ik heb problemen met mn poort.” Denk daar maar eens over na!

 

Kerel leiding

Guus Moonens (Hoofdleiding)

Guus is weer thuus en dat betekent dat de pret weer kan beginnen.  Zijn haar kleur mag dan wel Venetiaans blond zijn maar dat maakt hem een groot zwijn. Maar hij is de beste hoofdleider/medeleider die ik me maar kan wensen. Waar Guus ook mag zijn is er dik festijn. Met veel liefde  en plezier zal Guus er voor jullie staan zondag na zondag. Zo dedicated is jullie leider.

Aaron Wachtelaer

Waar moet ik beginnen met uitleggen over hoe fantastisch deze man is. Aaron ook wel gekend als mister Tagmag omdat hij heeft mee gedaan aan een wedstrijd om interviewer te worden. Hij is hier uiteindelijk op gefaald. Maar niet getreurd hierdoor kan hij gratis op vakantie. Hij wordt ook wel half Spaans genoemd je raad het misschien nooit maar zijn mama is Spaans en zij pa is Belg. Ook kan je hem el cabron noemen maar hier moet je mee oppassen als zijn ma in de buurt is. El cabron betekent klootzak in het Spaans, u bent gewaarschuwd. Je kan Aaron ook A A aron noemen maar dit is meer als je hem moet roepen. Ik hoop dat je zo meer weet over deze fantastische leider.

 

Aspi Leiding

Jitse Roy (Hoofdleiding)

Hoe pak ik dit aan? Ik zal beginnen bij het begin. Weet je nog de tijd dat je niet alleen naar de wc kon, wel in die periode heb ik Jitse alias Gits of voor de echte: Snuiteke, leren kennen! We hebben onze hele jeugd samen voetbal gespeeld, we zaten samen op school vanaf Sint-Angela en ook in de Chiro zagen we elkaar. Ik hoef jullie dus niets wijs te maken, ik ken Jitse al ultra lang! Dit gezegd zijnde, Jitse is een geweldige gast echt ne crème van ne kerel. Hij zit vol zotte ideeën en epische activiteiten! En daarbovenop is hij, vind ik, zeer nuchter. Jitse voelt aan wanneer het te ver gaat of genoeg is en dat maakt hem verantwoordelijk en een fantastische leider, zelfs met dat babygezichtje haha! We maken samen een topduo en hebben massa’s veel zin om er een legendarisch jaar van te maken voor de aspirandies!

Camiel Pattyn

Ziet ge deze gast? Das de Camiel. Ik zou hier eigenlijk al kunnen stoppen want deze foto geeft namelijk alles weer wat je van Camiel moet weten. Ik zal het even verduidelijken. Deze knappe jongeman heet Camiel Pattyn of beter gezegd Mieltje Pattijn. Zoals je duidelijk kan zien is hij een geweldig actieve gast die heel weinig schaamte kent. Enthousiast en speels is wel eens zijn tweede naam, maar zijn echte bijnaam is toch wel het Duracell-konijn🐰🔋Camiel is echt een pracht van een gast en vooral een pracht van een leider. We hebben ons eerste jaar leiding al samen gestaan bij de speelclubs en wilde graag deze immens leuke ervaring nog eens herhalen, maar dan bij de enige echte aspiranten!!!! Onthoud de naam gasten! CAMIEL PATTYN, want hij zal er verantwoordelijk voor zijn dat jullie er een zalig jaar tegemoet gaan! Big love naar Mieltje aaaaaaaa

 

Ponkels

Kasper Hertens

Rodestraat 35 1742 Sint katharina Lombeek

kasper.hertens@outlook.com

0476622387

Bjarne Wauters

wauters.bjarne@gmail.com

0468415741

Dronkenborrestraat 11c 1741 Wambeek

 

Speelclubs

Florian Van de Kelder

florian.van.de.kelder.@gmail.com

Fossebaan 215 1741

0496332800

Sander Van der Perren

sandervdp@hotmail.com

0479578943

Rodestraat 37

1742 Sint Katharina Lombeek

Emiel Moreau

Emiel.moreau@gmail.com

0468292593

Watermolenstraat 25

1742 ternat

Rakkers

Arne Rommens

Ploterstraat 12 1742 Sint-

Katharina-Lombeek

Arne.rommens2@gmail.com

0471612883

Maxime Dendauw

maxime.dendauw@icloud.com

0496282569

polleringestraat 10

1741 WAMBEEEK

Toppers

Gustav Geirnaert

Roesemslos 17B 1740 Ternat gustav.geirnaert@gmail.com   0470825916

Nico Ronsmans

nicorons.nr4@gmail.com

Assesteenweg 358, 1741 ternat

0470022495

Kerels

Guus Moonens (Hoofdleiding)

Notestraat 47 1742 SKL

guus.moonens@gmail.com

0497647913

Aaron Wachtelaer

Heidestraat        26a         1742     

Sint-KhaterinaLombeek

aaronwachtelaer@gmail.com

0491590980

Aspi’s

Jitse Roy (Hoofdleiding)

Heidestraat 131A 1742 Sint-KatherinaLombeek

Jitse.roy@gmail.com  

0472321310

Camiel Pattyn

Processiestraat 89 1742

camiel.pattyn@gmail.com

+32472745063