Inschrijven

Welkom bij Chiro Lombeek Jongens!

We zijn verheugd dat je interesse hebt om je kind bij onze jeugdvereniging aan te sluiten. Bij Chiro Lombeek Jongens kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken, nieuwe vrienden maken en onvergetelijke avonturen beleven. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het inschrijvingsproces werkt:

Stap 1: Kom 3x testen

We begrijpen dat het belangrijk is dat je kind zich op zijn gemak voelt bij onze Chiro-groep. Daarom bieden we de mogelijkheid om 3 zondagen vrijblijvend te komen testen. Tijdens deze testzondagen kan je kind de sfeer opsnuiven, de leiders en andere leden ontmoeten en deelnemen aan de activiteiten. Deze testperiode geeft je kind de kans om te ontdekken of Chiro Lombeek Jongens de juiste plek voor hem is.

Stap 2: Inschrijven & lidgeld betalen

Na de 3 testzondagen kan je kind besluiten om zich officieel in te schrijven bij onze Chiro. Inschrijven is eenvoudig via Ordolio, en kost €45:

https://app.ordolio.com/vereniging/chirolombeekjongens/public/

Eerst voeg je jezelf toe als ouder, daarna voeg je je zoon toe als lid.

Ter info: We vinden het belangrijk dat deelname aan onze Chiro-groep een positieve ervaring is voor elk kind. Daarom blijft het inschrijvingsproces na de 3 testdagen volledig vrijblijvend. Als je kind zich na de testperiode niet wil inschrijven, is dat helemaal prima. We respecteren de beslissing van elke ouder en kind.

Stap 3: Kamp

Na inschrijving bij Chiro Lombeek Jongens is je kind van harte welkom om deel te nemen aan ons jaarlijks bivak. Het kamp is een geweldige kans voor je kind om nieuwe vriendschappen te sluiten, zichzelf te ontwikkelen en onvergetelijke momenten te beleven. Net zoals de inschrijving is het kamp ook volledig vrijblijvend. Je kind kan ervoor kiezen om deel te nemen aan het kamp, maar het is geen verplichting.

We hopen dat deze uitleg je een duidelijk beeld heeft gegeven van het inschrijvingsproces bij Chiro Lombeek Jongens. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om jouw kind te verwelkomen in onze bruisende Chiro-groep en samen leuke avonturen te beleven