Onze leidingsploeg


Ponkelleiding

Camiel ‘Mieltje’ Pattyn

Camiel AKA SUPERMAN is toch wel 1 van mijn beste vrienden die ik al heel lang ken en toch een super plezante kerel vindt. Hij zal jullie niet teleurstellen integendeel hij zal jullie vermaken en animeren tot en met… hij is zelfs een goochelaar. Met zijn magische trucjes en kunstjes betoverd hij op iedereen zijn gezicht een dikke glimlach.

Aaron ‘potjandorie mijn haar ligt niet goed’ Wachtelaer

Samen met hem ben ik opgegroeid in de Droomgaard. Ik ken hem dus al mijn hele leven. We hebben samen voetbal gespeeld in Ternat en zaten zelfs samen in onze Chiro van toen we nog oh zo klein waren. Een echte topkerel, die Aaron. Onze droom om samen leiding te staan is eindelijk uitgekomen. Ik wou het met niemand anders dan Aaron doen! We vormen echt een topduo met veel creativiteit en goesting om elke zondag voor de kleinmannen te staan. Aaron brengt me altijd aan het lachen en ruzies duren maximum een halfuur. Het is een genot om hem als leiding te hebben en ook te zien bij de kinderen. Je wordt er zelf gelukkig van. Wat niet veel mensen weten is dat Aaron half Spaans is… Zijn mama is van Spanje en houdt alles zeer proper thuis. Ik weet dit omdat ik namelijk al zo veel bij hen ben thuis geweest. Zijn kamer ligt er ook altijd picobello bij ondanks hij zo slordig overkomt haha. Ik verzeker dit jullie beste ouders, het wordt een topjaar met zo een goede  leider!!! Als ik al kinderen zou hebben zou ik Aaron als leider willen voor mijn zoontje!

 


Speelclubleiding

Eli ‘Bébé’ Moonens

Dames en heren is het zelf nog nodig dat ik deze ancien leider voorstel? Na drie jaar in de leidingsploeg te staan zal hij zijn vierde jaar beginnen met de speelclubs. Onder de leidingsploeg word hij de bébé genoemd omdat hoewel hij nu een oude tak binnen de leidingsploeg is nog steeds even jeugdig is al zijn eerste jaar. En niet alleen is hij een schattige bébé maar ook een stoere skaterboi waar alle speelclubs naar gaan opkijken. Kortom t’gaat een tof jaar worden voor de speelclubs.

Gustav ‘Gerrie’ Geirnaert

Moet ik deze adonis nog voorstellen???Als meest sexy man van heel de leidingsploeg kan het toch niet anders dan dat je hem al tegen het lijf bent gelopen.Nu voor het vierde jaar op rij mogen zijn medeleiding samen met hem chiro geven.

Om eerlijk te zijn is het niet altijd even makkelijk om gustav tegen het lijf te lopen,

want niemand weet wat hij allemaal uitspookt  door de week.

Hij vertelt ons wel dat hij toegepaste informatica studeert, maar volgens mij is er veel meer aan de gang dan alleen dat.

Ik denk dat hij heel veel geheime experimenten doet, ik heb zelf als eens gehoord dat gustav een winterslaap heeft proberen houden.( hij hield het 2 dagen vol)

Maar zo lang hij alles goed heeft ingecalculeerd in zijn geheime planning ben ik zeker dat hij met de gekste activiteiten komt op de chiro zondagen!

Gustav stelt nooit teleur! 

 

 


Rakkerleiding

Jitse ‘Mooiste leider CLJ 2021’ Roy

Ik ben jitse, Ik begin aan mijn tweede jaar leiding. Ik ben juist afgestudeerd in het middelbaar en ga nu verder studeren. Ik werk voor sportika, een beetje hetzelfde als de chiro. Dus ik weet perfect hoe ik jullie moet entertainen. Door dat ik dit allemaal doe kan ik spelletjes in 1 minuut bedenken. Hierdoor geven ze mij de naam Royco. ik ben vriendelijk en behulpzaam. Maar kan ook zeer gevaarlijk zijn vooral op de baan. Dus beste rakkers hou jullie klaar. Want dit word een top jaar.

 Guus ‘Vissershoedje’ Moonens

Dit jaar gaan jullie zich rot amuseren, maar met wie? Welke leider zal dit jaar voor jullie klaar staan??? Is het Klaas? Nee, Klaas is het niet. Dan is het misschien wel Eli? Nee, Eli is het ook niet. Ok ok, dan is het Gustav? Neeeee, het lijkt er wel op! Het is de Guus! Weet je niet wie Guus is??? Geen zorgen, daar zullen jullie dit jaar achter komen! Guus is een spontane grappige en lieve kerel die altijd het beste uit zichzelf wilt halen! In de winter heeft hij altijd een muts op en in de zomer meestal een vissershoedje xp ik heb er in ieder geval super veel zin in om samen met de Guus voor jullie leiding te staan!

 

 

Topperleiding

Klaas ‘Help mijn denkrimpel wordt dieper’ Hertens

Dit is dan de Klaas.

De misschien wel meest enthusiaste en creatieve leider.

Iemand die elke zondag en heel het jaar door zich volledig smijt voor zijn medeleiding en leden.

Klaas is tevens de meest ervaren leider van clj.

Kenzo ‘Ik drink nooit cola’ De Mulder

Alsjemenou ende alsjeblieft. Hier op een dienblad presenteer ik u de enige echte Kenzo De Mulder. Vergeet uw Brabants trekpaars, tractor en tank. Deze leider is alle drie in elkaar. Ik heb in al mijn jaren ervaring bij de leiding nog nooit zo’n ijverige werker gezien als Kenzo De Mulder. Moet er iets gefikst worden in de lokalen, bel naar Kenzo, moet het gras worden afgereden op de weide? Bel naar Kenzo? moet er een Topper met liefdesverdriet getroost worden? bel naar Kenzo. Want naast een absoluut harde werker is Kenzo ook echt een jongen met een gouden hart. Kenzo kan 24/7 ingezet worden want deze man heeft nog minder slaap nodig dan dat hij cola nodig heeft, en cola drinkt hij nooit. Best Toppers, hou jullie maar vast, want als er 1 leider is die het kan regelen voor jullie, dan is het Kenzo De Mulder wel.


Kerelleiding

Florian ‘Zeekoe’ Van de Kelder

Ik wil jullie met trots mijn medeleider prezenteren, de rosse poes. Laat zijn naam je niet verwarren want hij is ultra ript en destroyed jullie allemaal. In zijn dag dagelijkse leven noemt hij zich Florian maar in de nacht kan je hem in zijn echte vorm zien een zeekoe dat muziek draait. En met zijn dikke soundsysteem zulle we nooit zonder muziek vallen of sfeer. Verwacht zeker zondagen vol met exploring want eenmaal in de bossen is hij bear grills. Maar dat niet alleen want door zijn strongheid kan hij zich verplaatsen door de bomen zoals een aapje dus de kans dat jullie winnen in een hunting is zeer klein. Dit zijn maar een aantal opsommingen van de kenmerken en sterkte punten van de rosse poes want hij heeft er veel maar die zal je wel op de zondagen ontdekken.

Marius ‘Da’s fataal’ De Man

Rarara ik ben de man van het baltische land Litouwen en van de monarchie België. Hij is in meerdere vakgebieden geevolved zoals duiken, bierpong, auto's, elektromechanica... Maar vooral in skaten is de Litouwse man de pro. Dikke drip, dikke clips, dikke spots hij weet het allemaal. Ik dank dat iedereen het wel al door heeft over weken persoon het hier gaat. Het is niemand minder dan Marius De man. Jaja hij gaat der voor. Jullie Kerels zijn maar een zwak plantje momenteel tegenover deze multigetalendeeerde leider maar niet getreurd want al deze talenten zal hij met veel liefde en geduld aan jullie aanleren. Het Chiro jaar wordt Lit-ouwen.

 

 


Aspileiding

Tjorn ‘ Schoonbroer van’ Wauters

Woah, Wat hebben we hier gevonden? Een wilde Wauters? Tjorn Wauters?

Je kent hem nog niet? Geen zorgen, hier volgt wat meer uitleg voor dit wilde en exotisch exemplaar van een chiroleider.
De wilde Tjorn begint dit jaar aan zijn 3de jaar als leiding en deze keer dan toch wel bij de Aspi’s! Door zijn wild en exotisch personage zal hij deze groep zeker en vast aankunnen. Dit schooljaar kiest hij ook voor het wilde alternatief namelijk: de examencomissie! Hierdoor kan hij natuurlijk ook meer tijd vrijmaken voor de Chiro en zich er helemaal tegen aan smijten. Is er al gezegd geweest dat deze jongeman ook Duitse roots heeft? Hij lijkt dan ook wel een beetje op een Duitse herder 😉. Ookal is hij nu misschien wel voorgesteld als een wilde en hevige kerel heeft hij wel een klein en teder hartje. Je kan bij deze jongeman met al je wildste en mooiste vragen terrecht, deze trouwe rakker zal altijd paraat staan. Verder moet er ook niks vermeld worden over Tjorn Wouters, de enige echte Wouters!

Zo zo, hopelijk mogen jullie Tjorn veel zien dit jaar want het is echt een plezier om deze leider tegen te komen!

PS: voorbije jaren hebben we Tjorn wat trucjes aangeleerd dus je kan altijd eens een balletje smijten en zien of hij er achter gaat!

Arne ‘Pas maar op want ik studeer IT’ Rommens

Beste ouders en leden, Mag ik u een klasbak van onze leiding presenteren?

Ik spreek hier niet over zomaar een leider maar een echte computerwizard, hij weet van elke pc wel de power button te vinden. Deze leider is ook al algemeen bekend in onze Chiro want dit jaar is al zijn 4de jaar!!  Jaja al 4 jaar staat onze heer Arne Rommens klaar om met zijn beide handen en voeten de chirowerking tot zijn huidige vorm te kneden. Arne heeft ervaring bij elke leeftijd en weet zich dan natuurlijk ook perfect aan te passen aan de noden van uw kind. Niet alleen op sfeervol vlak maar ook wanneer uw Aspi het moeilijk heeft om zijn crush mee uit te vragen, zelfs dan staat Arne paraat uw kapoen bij te staan.

Ik kan hier nog wel blijven vertellen over wat voor een bien peken den Arne wel niet is maar dan blijft er geen plek meer over voor de andere leiding.

Dus ouders en leden nu begint het plezier want Arne is hier!

 


 

Onze contactgegevens

 

Ponkels

Camiel Pattyn

Processiestraat 89 1742

camiel.pattyn@gmail.com

+32472745063

Aaron Wachtelaer

Top secret

Speelclubs

Eli moonens

Roesemslos 17 1742 Ternat

eli-moonens@live.be

0471193621

Gustav Geirnaert

Roesemslos 17B 1740 Ternat

gustav.geirnaert@gmail.com

 0470825916

Rakkers

Guus Moonens (Groepsleiding)

Notestraat 47 1742 SKL

guus.moonens@gmail.com

0497647913

Jitse Roy

Heidestraat 131A 1742 Sint-Katherina-Lombeek

Jitse.roy@gmail.com

0472321310

Toppers

Klaas Hertens (Groepsleiding) 

Rodestraat 35 1742 SKL

klaas.hertens@student.odisee.be

0471411364

Kenzo De Mulder

Bosstraat 27 1742 ternat Kenzo.demelder@gmail.com 0473992698

Kerels

Florian Van de Kelder

Rodestraat 59 1742 SKL

florian.van.de.kelder.@gmail.com

0496332800

Marius De Man

Fazantenlaan 10 Liedekerke

demanmarius@gmail.com

0468222940

Aspi’s

Arne Rommens (Financiën)

Ploterstraat 12 1742 Sint-Katharina-Lombeek

Arne.rommens2@gmail.com

0471612883

Tjorn Wauters

Meersstraat 153 1740 Ternat

tjornwauters28@gmail.com

0468546586