Onze leidingsploeg

Ponkelleiding

Vic: 

Vic Rogiers, hij begint er toch nog is aan. Na een jaartje pauze van leider is hij eindelijk terug, enthousiaster en inspiratievoller dan ooit! De ‘uitdaging’ van dit jaar: de ponkels. Een uitdaging kun je het niet echt noemen, voor leider Vic wordt het een fluitje van een cent! Alhoewel de kleine duiveltjes het hem soms wel moeilijk gaan maken, hij zal er altijd sterker uit komen! Bij leider Vic zullen de ponkels zich gegarandeerd amuseren. Wees daar maar zeker over!

 1 person, standing, outdoor and nature

Arne: 

Arne Rommens  

Student, gamer, steenkoude ladykiller. Allemaal woorden die gebruikt kunnen worden om deze jonge hunk te beschrijven. Maar sinds zijn laatste verovering is hij met pensioen en opzoek naar een nieuwe extreme uitdaging. Hij gaat dan ook voor niets minder dan de meest gevaarlijke hobby dat op deze planeet bestaat: ponkel leiding. Een taak die het beste vergeleken kan worden als een piranhaverzorger: je bent verantwoordelijk voor een groote groep kleine monsters, die bij tekort aan entertainment, zowel jou als elkaar verscheuren. Maar waar anderen angstig in de hoek weg laffere springt deze eerste jaar leider ijverig mee in de aquarium, speelt hij piranha potteke stamp  tot ze hem lief hebben, respecteren en volgen als een veilige hechte school ansjovisjes. 

 1 person, smiling, standing, shoes and outdoor

Speelclubleiding

Alex: 

Dames en heren, volgt u mij even mee naar Pamel? 

In Pamel vind je over het algemeen een redelijk aantal wilde Alexanders, één van deze Alexanders is Alexander Desnerck. 

Tijdens de week zit hij vaak met zijn hoofd tussen de boeken, dit gaat meestal over orthopedagogie.  

De andere keren dat deze wilde Alex het nest verlaat vinden we hem meestal in of rond de chirolokalen, het zou maar eens goed kunnen dat hij weer een top zondagnamiddag in elkaar is aan het steken. 

Skiën en zeilen zijn natuurlijk ook redenen voor Alex om het nest te verlaten. 

 1 person, smiling, grass, outdoor and nature

Eli: 

Dit is leider Eli. 

Voor Eli is het zijn eerste Chiro jaar als leiding. Na een fantastisch jaar als aspi kiest hij dit jaar voor de speelclubs. Deze stoere kerel gaat naar school in Brussel en hij doet  daar de richting woord. Buiten Chiro gaat Eli graag gaan skaten op het skatepark van Ternat en omstreken. Naast skaten maakt deze jongen ook muziek, zijn artisten naam is ‘Eli flikker’ op soundcloud. Check it out on soundcloud for more. Als je nog iets wilt weten of je hem gewoon eens een berichtje sturen kan dit op het betalend nummer: 0471193621 

 1 person, outdoor

Rakkerleiding

Wouter: 

Ziehier leider Wouter, Ook bekend onder de namen: rode kool, dazenoog, mislukte playboy, … . Natuurlijk Beschrijven deze namen helemaal NIET hoe leider wouter is!! Dit Genie kan werkelijk alles: van programma’s bedenken tot organiseren. Hij kan het allemaal. Dit jaar hebben wij hem aangesteld als hoofdleider van onze Chiro. Waarom? Wouter is een goede gids en durft zijn gedacht te zeggen. Hij studeert dan ook rechte aan de Ugent en gaat naar zijn tweede jaar. Afgelopen jaar zijn wouter en ik zeer goede vrienden geworden en daar ben ik zeer blij om. Hij is net zoals leider Tobi een zeer goede mentor voor mij en vooral een zeer goed luisterend oor. Ik ben vereerd dit jaar aan zijn zijde te staan als leider bij de rakkers. Wouter is een sportief type maar tegelijkertijd ook een echte levensgenieter. Voor details moet je eens contact opnemen met Katrien, zijn vriendin! De rakkers gaan een zeer goed jaar tegemoet met hem als leider. Want zijn jaren ervaring als ponkel- en kerelleider zullen te merken zijn in alles wat deze haast perfecte jonge heer voor jullie in petto heeft! 

 1 person, sitting and outdoor

Tobi: 

Ik heb de eer gekregen om leider Tobi te mogen voorstellen aan het grote publiek. Nu ja voorstellen zal waarschijnlijk niet meer echt nodig zijn. Deze ervaren rot zit al zo lang in onze Chiro dat iedereen ondertussen wel weet wie hij is.  

Tobi is vanaf dit jaar wel de ‘ancien’ van onze leidingsploeg, wie dus raad nodig heeft van een oude, ervaren man weet naar wie hij moet gaan! Hij is dan misschien wel de oudste van iedereen, maar toch nog steeds de sportiefste. Hij neemt zelfs deel aan Vikingmarathons! Ik denk niet dat er veel leiders hem dat zullen nadoen.  

In het gewone leven volgt Tobi de opleiding lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie. Geen wonder dat hij dus zo sportief is. Maar deze studie doet veel meer dan hem in conditie houden. Hij leert zo lesgeven aan kinderen op een creatieve manier, een betere leider kan je je toch niet wensen?  

Als jullie Tobi tegenkomen op straat is de kans groot dat hij naast een meisje zal lopen, maar geen zorgen; het is normaal altijd hetzelfde meisje. Tobi is namelijk al meer dan 2 jaar samen met Riet. Moeders u kan uw dochters dus met een gerust hart naar buiten sturen! 

Ik sta voor de tweede keer samen met Tobi bij een afdeling en kijk er nog meer naar uit dan de vorige keer! Rakkers, hou jullie vast aan de takken van de bomen want er komt een superleider aan! 

 1 person, standing, ocean, sky, sunglasses, cloud, outdoor, nature and water

Klaas: 

Dit is leider Klaas,  

een chiroman in hart en nieren. Hij is tevens toe aan zijn tweede jaar als leider van onze Loemekse jongenschiro. Naast de chiro heeft leider Klaas nog een heel druk bezet leven en heel wat andere hobby’s. Om te starten is hij na het behalen van zijn welverdiende diploma, aan Sint-Jozef, toe aan zijn hogere studies. Een nieuwe stap voor deze jonge knaap maar een uitdaging die hij ongetwijfeld succesvol zal afronden! Naast het hogeschool leven doet onze stoerste leider ook nog aan karate. Een gevechtssport waar hij zijn zwarte gordel reeds verdiend heeft en zijn vechtkunsten met veel didactische overgave doorgeeft aan zijn jongere leerlingen. En last but not least moet hij ook nog eens zijn tijd steken in wat vrouwelijk schoon, namelijk zijn liefje. Maar ondanks dit drukke leven van Klaas prijkt de chiro toch bovenaan. Hij is een echte goede leider maar daarnaast heeft hij ook nog eens een pepperkoeken hartje. Iemand waar elk lid en zelfs leiding naar op kijkt. Hij is steeds vriendelijk en heeft een vlotte omgang met iedereen. Kortom iemand waarop je kan bouwen en een investering in de toekomst van onze chiro. Na deze lofzang hopen we dat u toch wat meer te weten bent gekomen over deze jonge gast, zo niet mag u altijd een babbeltje met hem komen doen na onze speelse zondag! Dit zal hij zeker niet afslaan ?

 1 person, smiling, outdoor and closeup

Topperleiding

Wannes: 

Wannes onze GROOTSTE voetballer van de Chiro is dit jaar terug om de toppertjes fantastische en leuke zondagen te geven. Deze echte Chiro veteraan is nummer 1 wanneer het aan komt om iedereen op de Chiro een fantastisch jaar te geven. En ook dit jaar zal hij hiervoor zorgen. En ook dit jaar staat hij paraat om als hoofdleider iedereen te helpen. 

 1 person, indoor

Gustav: 

Gustav, 1 van onze nieuwe veelbelovende leiders verdient natuurlijk een geweldige introductie die ik jullie vandaag zal proberen te geven. 

Eerst en vooral wil ik, als zijn medeleider, hem al super hard bedanken want door zijn komst in de leidingsploeg ben ik na drie jaar eindelijk niet meer de kleinste onder de leiding. Nu jullie dit weten zal ik echt beginnen. Buiten de chiro is deze jonge knaap van 17 jaar een buitengewone slimmerik op school. Hij zal dit jaar zijn laatste jaar afwerken op Sint-Jozef. Waar hij natuurlijk met de vingers in de neus zal voor slagen. Als deze knapperd niet op school of in lombeek zit, kan je hem vaak terug vinden in Pamel, waar hij samen met zijn 2 oudere broers en zijn mama de buurt opvrolijkt, want eerlijk gezegd: pamel is Lombeek niet. Verder zou ik de jongens die toevallig een oudere zus hebben waarschuwen voor deze man. Hij zou zomaar eens kunnen aanschuiven aan de ontbijttafel, want ondanks de overvloed aan keuzes heeft onze goede vriend nog altijd niet de ware gevonden. Maar daar kan natuurlijk snel verandering in komen.  

Na deze korte intro over onze Gustav. Zal hij dit jaar zijn grote talent omzetten naar een gewaardeerd topleider daar ben ik rotsvast van overtuigd. De toppers zullen dit namelijk snel ondervinden. We gaan er nog veel plezier aan beleven.

 1 person

Kerelleiding

Floris: 

Floris is een rasechte chiroman, hij zit al sinds zijn ponkeljaren in de chiro en is lid van de familie Moonens, een familie die al sinds het begin der tijden verbonden is aan onze chiro. Naast zijn uitstekend werk als chiroleider is Floris ook actief als voetballer bij FCB (neen, niet FC Barcelona maar het veel sympathiekere FC Bareel). Je zou het bijna niet meer geloven maar Floris heeft zelfs nog tijd over om Electromechanica te studeren in Gent! Ik heb het geluk gehad om samen met Floris mijn aspi-jaar te kunnen beleven en ik kan niet wachten om er dit jaar samen opnieuw in te vliegen. 

 1 person, smiling, sitting

Daan: 

Leider Daan 

Zonnecrème, apotheker en pols zijn de eerste drie woorden waaraan ik denk als ik Daan zie. Ik zal nu even kort uitleggen waarom deze drie woorden in mij opkomen. Het woord zonnecrème is er omdat telkens ik naar Daan kijk op wamen zonnige dagen word ik er steeds aan herinnert dat insmeren belangrijk is. Daan de apotheker dat zijden we vroeger wel eens. Want als je op kamp bent met leider Daan en je hebt een pijntje dit kan gaan van een bloedneus tot insectenbeten en zelf tot een gebroken been voor elk van deze pijntjes heeft Daan wel een wondermiddel dat je snel beter maakt. Met Daan heb ik ook een van de meest grappige momenten meegemaakt uit heel mij Chiro carrière. Dit was toen we een matchke voetbal aan het spelen waren met onze groep. En tijdens het matchke hat Daan een goal gemaakt en was die goal dan aan het vieren, maar tijdens het vieren was Daan uitgeschoven en brak zijn pols. We lachen de dag van vandaag er nog altijd mee dus daarom kwam het woord pols ook meteen in mij op. Naast de Chiro gaat Daan ook heel vaak naar familiefeesten zo had hij vorig jaar toch een stuk of 10 familiefeesten. 

Leider Daan is een zeer toffe, grappige en verantwoordelijke leider, daarom kijk ik er ook heel hard naar uit om samen met Daan het leiding duo van de kerels te vormen. 

 1 person, standing and outdoor

Aspileiding

Eno:

Leider Eno gaat dit jaar al aan zijn 4de jaar leiding beginnen. Hij is een creatieve jongen dat hij kan uitwerken in zijn tekenkunsten of hij maakt een kunstwerk. Hij zou graag ook nog willen rondtrekken naar allemaal plekken op de aarde want hij zou alles wel is willen zien. 

 Eno Moonens, smiling, hat, closeup and outdoor

Yarne:

Bij deze stel ik jullie Yarne Vanden Bossche voor ook wel beter gekend als “Leider VDB”. Yarne weet nog niet goed wat hij allemaal wil doen in zijn leven maar er is wel 1 ding dat hij wel weet en dat is dat de chiro  er altijd een deel van uitmaakt, En begint nu met veel plezier aan zijn 2de jaar in onze leidingsploeg. Buiten de chiro is hij ook een echte voetballer, voorlopig speelt hij nog bij FC Wambeek maar hij is volop bezig met zijn opkomst te maken bij FC Bareel. Buiten de chiro is hij dus maar een normale jonge man maar een echte leider!

 1 person, car and outdoor

 

Contactgegevens Leiding:

Ponkels:

Vic Rogiers: 0479723078
Arne Rommens: 0471612883

Speelclubs:

Alex Desnerck: 0479693403
Eli Moonens: 0471193621

Rakkers:

Wouter De Vos: 0473338140
Tobi Heyvaert: 0471055004
Klaas Hertens: 0471411364

Toppers:

Wannes Moonens: 0495787506
Gustav Geirnaert: 0470825916

Kerels:

Daan Van de Kelder: 0495173696
Floris Moonens: 0497108884

Aspi's:

Eno Moonens: 0489434168
Yarne Vanden Bossche: 0476342982