Onze leidingsploeg


Ponkelleiding

Arne ‘Arnold’ Rommens

Onze Arne is misschien wel blond maar zeker en vast geen dom blondje. Hij gaat dit jaar beginnen aan de studie toegepaste informatica aan de HoGent. Buiten dat heeft hij ook nog is een rijbewijs om de leiding altijd veilig naar de chiro te brengen . Arne zijn hobby’s ? Chiro, Chiro en CHIRO . Hij is een zeer enthousiaste kerel als het gaat over chiro want dat is nu eenmaal zijn passie. Hij is nu al 3 jaar leiding waarvan de 2de keer Ponkels als groep. Ze gaan met Arne een topjaar tegemoet.

Aaron ‘Eeeeiiirrrooonnn’ Wachtelaer

Leider Aaron (ook wel als A-aron of Eiiiron gekend) begint dit jaar aan zijn eerste jaar als leiding. Dat nog bij de ponkeltjes ook, wat een knuffelbeer! Vorig jaar was Aaron nog een kleine aspirant, maar wat voor één! Hij deed dat super bij de aspidagen en zal dat nu ook super doen bij het echte werk! Leider Aaron doet wel aan boxen dus hij ziet er wel stoer uit maar diep vanbinnen is hij eigenlijk toch wel een schatje die geen vlieg zou kwaad doen. Laten we dan ook die Spaanse roots niet vergeten, alleen maar plus puntjes eigenlijk voor Leider Aaron! Laatst is er ook gehoord geweest dat Leider Aaron het helemaal ziet zitten en er 100% zal voor gaan en al dik bezig is met de beste spelletjes en activiteiten te bedenken. Heb je nog vragen over deze parel van een vent? Stel ze gerust aan leider Aaron zelf want hij is namelijk ook zeer sociaal en heel aanspreekbaar 😉


Speelclubleiding

Camiel ‘Broer van’ Pattyn

Kent u de grootste speelvogel van Chiro Lombeek jongens al? Nee, het is geen speelclub… het is leider Camiel. Het is nen echte boer uit West-Vlaanderen en trouwe supporter van de slechtste ploeg van het land, Club Brugge… Mahowseh! Hij zit al sinds de ponkels in de Chiro en zet dit jaar samen met mij zijn eerste jaar als leider in! Legendes zeggen dat Camiel misschien wel de tofste, grappigste en zotste ket van de Chiro is. We weten allemaal wel dat dit een leugen is, maar hij komt toch wel dicht in de buurt. Maar het belangrijkste zijn ze misschien wel vergeten, hij is vooral ieders beste vriend! Camiel zit op Sint-Jozef en volgt de richting ‘wetenschappen-talen’. ’T Is ook een hele sportieve, heel Ternat en omstreken kent hem omwille van zijn gevaarlijk schot, over de goal wel is waar, maar dat laten we ter zijden ;) Ik wou dat ik kon zeggen dat ik een handleiding heb om met Camiel om te gaan in verschillende situaties, maar die is er niet omdat hij altijd verassend uit de hoek komt. Ja ja, u hoort het goed! Een Sportieve, slimme en creatieve geest is de Camiel zeker en vast wel!

 

Jitse ‘Den Gits’ Roy

Dames en heren, wat u nu gaat lezen is zeldzaam, dus houdt u maar vast aan de takken van de bomen want we gaan het hebben over een jonge maar zeer getalenteerde leider, DEN GITS alias Jitse Roy!!!! (gejuich, geklap, gefluit en gewoew) Deze jongeman zit in onze chiro sinds de rakkers en is een kei in kegelvoetbal. Samen spelen we in KFC Wambeek-Ternat, we zijn al voor 10 jaar een topduo zowel op het veld als op school. Hij studeert nu zijn laatste jaar economie talen met drie uur wiskunde aan het Sint-Jozef instituut te Ternat. Hoewel hij toch een baby face heeft is dit een zeer volwassen en verantwoordelijke man die heel goed opschiet met kinderen. Dat heeft hij deze vakantie bewezen met zijn diploma als monitor bij Sporta. Hij is dus ervaren en zal er alles aan doen om voor jullie kids er een wonderjaar van te maken. Ik kan me gewoon geen betere medeleider voorstellen. Deze sportieve en creatieve geest ontvangt iedereen met open armen en een warm hart dus laat de speelclubs maar komen, het is tijd voor een geweldig chirojaar met deze fantastische leider!