Onze leidingsploeg


Ponkelleiding

Arne ‘Arnold’ Rommens

Onze Arne is misschien wel blond maar zeker en vast geen dom blondje. Hij gaat dit jaar beginnen aan de studie toegepaste informatica aan de HoGent. Buiten dat heeft hij ook nog is een rijbewijs om de leiding altijd veilig naar de chiro te brengen . Arne zijn hobby’s ? Chiro, Chiro en CHIRO . Hij is een zeer enthousiaste kerel als het gaat over chiro want dat is nu eenmaal zijn passie. Hij is nu al 3 jaar leiding waarvan de 2de keer Ponkels als groep. Ze gaan met Arne een topjaar tegemoet.

Aaron ‘Eeeeiiirrrooonnn’ Wachtelaer

Leider Aaron (ook wel als A-aron of Eiiiron gekend) begint dit jaar aan zijn eerste jaar als leiding. Dat nog bij de ponkeltjes ook, wat een knuffelbeer! Vorig jaar was Aaron nog een kleine aspirant, maar wat voor één! Hij deed dat super bij de aspidagen en zal dat nu ook super doen bij het echte werk! Leider Aaron doet wel aan boxen dus hij ziet er wel stoer uit maar diep vanbinnen is hij eigenlijk toch wel een schatje die geen vlieg zou kwaad doen. Laten we dan ook die Spaanse roots niet vergeten, alleen maar plus puntjes eigenlijk voor Leider Aaron! Laatst is er ook gehoord geweest dat Leider Aaron het helemaal ziet zitten en er 100% zal voor gaan en al dik bezig is met de beste spelletjes en activiteiten te bedenken. Heb je nog vragen over deze parel van een vent? Stel ze gerust aan leider Aaron zelf want hij is namelijk ook zeer sociaal en heel aanspreekbaar 😉


Speelclubleiding

Camiel ‘Broer van’ Pattyn

Kent u de grootste speelvogel van Chiro Lombeek jongens al? Nee, het is geen speelclub… het is leider Camiel. Het is nen echte boer uit West-Vlaanderen en trouwe supporter van de slechtste ploeg van het land, Club Brugge… Mahowseh! Hij zit al sinds de ponkels in de Chiro en zet dit jaar samen met mij zijn eerste jaar als leider in! Legendes zeggen dat Camiel misschien wel de tofste, grappigste en zotste ket van de Chiro is. We weten allemaal wel dat dit een leugen is, maar hij komt toch wel dicht in de buurt. Maar het belangrijkste zijn ze misschien wel vergeten, hij is vooral ieders beste vriend! Camiel zit op Sint-Jozef en volgt de richting ‘wetenschappen-talen’. ’T Is ook een hele sportieve, heel Ternat en omstreken kent hem omwille van zijn gevaarlijk schot, over de goal wel is waar, maar dat laten we ter zijden ;) Ik wou dat ik kon zeggen dat ik een handleiding heb om met Camiel om te gaan in verschillende situaties, maar die is er niet omdat hij altijd verassend uit de hoek komt. Ja ja, u hoort het goed! Een Sportieve, slimme en creatieve geest is de Camiel zeker en vast wel!

 

Jitse ‘Den Gits’ Roy

Dames en heren, wat u nu gaat lezen is zeldzaam, dus houdt u maar vast aan de takken van de bomen want we gaan het hebben over een jonge maar zeer getalenteerde leider, DEN GITS alias Jitse Roy!!!! (gejuich, geklap, gefluit en gewoew) Deze jongeman zit in onze chiro sinds de rakkers en is een kei in kegelvoetbal. Samen spelen we in KFC Wambeek-Ternat, we zijn al voor 10 jaar een topduo zowel op het veld als op school. Hij studeert nu zijn laatste jaar economie talen met drie uur wiskunde aan het Sint-Jozef instituut te Ternat. Hoewel hij toch een baby face heeft is dit een zeer volwassen en verantwoordelijke man die heel goed opschiet met kinderen. Dat heeft hij deze vakantie bewezen met zijn diploma als monitor bij Sporta. Hij is dus ervaren en zal er alles aan doen om voor jullie kids er een wonderjaar van te maken. Ik kan me gewoon geen betere medeleider voorstellen. Deze sportieve en creatieve geest ontvangt iedereen met open armen en een warm hart dus laat de speelclubs maar komen, het is tijd voor een geweldig chirojaar met deze fantastische leider!


Rakkerleiding

Tobi ‘Sportman-van-het-jaar’ Heyvaert

Deze volleyballende leider is een echte ouwe rot, Hij staat al met de volle zes jaar ervaring in de leidingsploeg. Als kersverse LO-leerkracht laat hij mensen zweten en hij laat ook de luidste scheten. Op zijn veloken rijdt hij iedereen naar huis. Sporten is zijn leven en hij doet mùakkelijk elke tegenstander beven. Hij is voor niets bang, u kent hem al lang. Hij is bijna even mega als zijn naamgenoot en zijn achternaam rijmt op paard. Dit is Tobi Heyvaert.

 

Florian ‘Zeekoe’ Van De Kelder

De jonge man is dit jaar aan zijn tweede jaar toe als leider in onze chiro. Leider Florian is klaar om dit jaar uit de schaduw van zijn broer Daan te treden als de beste roodharige leider van onze chiro! Na zijn eerste jaartje bij de ponkels is hij nu volledig klaar om ook de rakkers een fantastisch jaar te bezorgen met vele leuke activiteiten en onvergetelijke momenten.

Naast het leider zijn in onze chiro is leider Florian ook nog beter gekend als DJ Zeekoe. Een gerenomeerd DJ in Ternat en omstreken. Als DJ is hij overal erg gegeerd en er zijn weinig fuiven die zonder hem onvergetelijk worden.

Zowel als DJ maar vooral als leider van de rakkers is Florian volledig klaar om er terug een knaljaar van te maken! Rakkers hou jullie vast aan de takken van de bomen want leider Florian komt eraan!!!

Kenzo ‘Kengie’ De Mulder

Met trots mag ik u één van de vier nieuwe leiders aankondigen. Ik heb het over niemand minder dan Kenzo. Of beter bakent als kengie. Kengie houdt van energiedrank en met al deze energie zal kengie de rakkers een topjaar geven. Want ik ken de kenzie met al zijn energie hij maakt iedereen happy! Zijn drank is monster maar darom is hij geen monster hij zal de kindjes niet opeten!

 


Topperleiding

Tjorn ‘Le Chien’ Wauters

Wat is een mengeling tussen een hond en een tank? Ik zal het je zeggen het is leider Tjorn. Want naast het feit dat hij iedereen gelijk maakt met de grond is hij zo trouw als een hond. Het zijn niet alleen deze kenmerken dat hem een goede leider maken want hij is ook zeer gemotiveerd om de toppers het beste jaar mogelijk te geven. En met zijn Duitse kant brengt hij duidelijk gezag en orde in onze groep. Daarnaast is hij de oudste van de Wauters-familie en de eerste generatie die nu leiding is, vanaf volgend jaar kan daar al verandering in komen dus de toekomst van Wauters in het Chiro ziet er goed uit.

Marius ‘Lithuanees’ De Man

'If u don't know me i'm M to the D' WOW wat een knaller komt er nu binnengevallen?! Het is verdikkie de enige echt Lituanees! Jaja liefste Toppers deze leider beter bekent als Marius De Man gaat ervoor zorgen dat jullie eeeeelke zondagavond uitgerust en soms uitgeput in jullie bedje gaan kruipen. Waarna jullie de volgende dag alle coole dinge kunne vertellen die jullie met deze top gozer hebben meegemaakt. Met zulke verhalen versieren jullie ALLE en als ik alle zeg bedoel ik dan ook echt ALLE chica's op jullie school. Deze leider is in zijn vrije tijd een ultieme hardcore skater er is nog geen enkele rail waar nog ni van gegrind heeft nog geen enkele trap waar hij van gedropt is, er gaat zelfs een legende de ronde dat hij van de trap in onze eigen chirolokalen heeft gedropt maar dat is iets wat jullie hem zelf zullen moeten vragen. Hij ziet jullie allemaal graag komen op ELKE zondag. Challas en tot dan!


Kerelleiding

Klaas ‘Denkrimpel’ Hertens

Omdat Klaas nu voor zijn vierde jaar leiding gaat en hoofdleider is heeft hij eigenlijk geen introductie meer nodig. Maar voor wie hem nog niet kent zullen we even de checklist van alle goed leider eigenschappen afgaan.

Altijd klaar om iedereen te helpen? Check!
Bereid om elke zondag iedereen een toffe tijd te geven? Check!
Denkrimpel? Check!
Karate training om alle leden te beschermen? Check!
Het geduld om dezelfde vraag 100 keer te horen? Check!

Doet altijd stoor maar heeft eigenlijk een klein hartje? Check!

Met ander woorden Klaas heeft alles wat een goede leider nodig heeft en zal de Kerels het beste jaar van hun leven geven.

Gustav ‘Gerry’ Geirnaert

Gustav mogen voorstellen is een ware eer. Ik kan u zeggen, in mijn 20 jaar op deze planeet heb ik nog nooit iemand grootser ontmoet dan deze jongeman. Hij is niet alleen sexy met een lichaam dat wel van de goden moet komen, hij is ook werkelijk slim. Fysica en Sterrekunde was veel te makkelijk voor deze man, hij schakelt dit jaar dan ook over naar toegepaste informatica. Jaja, onze Gustav wordt een echte computerspecialist, u weet hem te vinden indien er een probleem is. Als het om Chiro gaat is Gustav al een echte gevestigde waarde. Hij staat er elke keer en komt met van die ideeën die je eigenlijk alleen maar aan Gustav kunt toeschrijven. Hij speelde niet voor niets DE HOOFDROL in het toneeltje van vorig jaar. Jaja, een echte topper, en dat voor de Kerels.


Aspileiding

Guus ‘Bareel’ Moonens

Bij deze stel ik u een Chiroleider voor in hart en nieren, hoewel hij net begint aan zijn tweede jaar leider kan Guus zich het leven niet voorstellen zonder Chiro Lombeek Jongens. Het is ook niet ongewoon voor Guus om gigantische leuke spelletjes in een te steken voor zijn Aspi’s Naast Chiro heeft hij ook nog hobby’s, soms te vinden in de nachtmis, maar meestal op Bareel voor een voetbalmatchke te winnen Een echte sportman die weet hoe hij met ballen moet omgaan. In Aalst doet hij zijn laatste jaartje in het VTI. Je kan altijd bij Guus terecht voor een weetje over de elektromechanica. Maar nog veel belangrijker, deze Adonis heeft goud bloed, hij is namelijk lid van het gouden ras, de familie Moonens. Kortom, een top vent die je altijd op een chirozondag wil tegenkomen!

 

Eli’ Alien’ Moonens

Yow whats up mijn naam is Eli Moonens. De meeste van jullie kennen mij al. Ik begin aan mijn 3de jaar leider en dit jaar met medeleider Guus. Ik heb misschien een jaar langer leidingswijsheid maar heb maar een maand langer levenswijsheid. Ik ga dit jaar naar mijn 1ste jaar hoger. Dit is een korte uitleg over mijn leven. Voor de rest is er niks interessants.


 

Onze contactgegevens

 

Ponkels

Arne Rommens (Groepsleiding, Financiën)

Ploterstraat 12 1742 Sint-Katharina-Lombeek

Arne.rommens2@gmail.com

0471612883

Aaron Wachtelaer

Top secret

Speelclubs

Jitse Roy

Heidestraat 131A 1742 Sint-Katherina-Lombeek

Jitse.roy@gmail.com

0472321310

Camiel Pattyn

Processiestraat 89 1742

camiel.pattyn@gmail.com

+32472745063

Rakkers

Tobi Heyvaert (Financiën)

Watermolenstraat 27A 1742 SKL

Heyvaert.tobi98@outlook.be

0471055004

Florian Van De Kelder

Rodestraat 59 1742 SKL

florian.van.de.kelder.@gmail.com

0496332800

Kenzo De Mulder

Bosstraat 27 1742 ternat Kenzo.demelder@gmail.com 0473992698

Toppers

Marius De Man

Fazantenlaan 10 Liedekerke

demanmarius@gmail.com

0468222940

Tjorn Wauters

Meersstraat 153 1740 Ternat

tjornwauters28@gmail.com

0468546586

Kerels

Klaas Hertens (Groepsleiding)

Rodestraat 35 1742 SKL

klaas.hertens@student.odisee.be

0471411364

Gustav Geirnaert

Roesemslos 17B 1740 Ternat

gustav.geirnaert@gmail.com

 0470825916

Aspi’s

Guus Moonens

Notestraat 47 1742 SKL

guus.moonens@gmail.com

0497647913

Eli moonens

Roesemslos 17 1742 Ternat

eli-moonens@live.be

0471193621