Nieuwe Leidingsploeg

Leidinggsploeg

2023/2024

Ponkel leiding

Sam Neiryinck

Beste mensen, ik stel aan u voor: Sam Neiryinck. Sam is 17 jaar en studeert sportwetenschappen. Aan sportiviteit geen gebrek dus. Sam speelde ook jarenlang rugby, en mag zich sinds kort “ Sterkste leider van Chiro Lombeek” noemen. Maar dat laat niet weg dat Sam bovenal een crème van ne vent is. Hij zal altijd het beste van zichzelf laten zien en staat altijd voor iedereen klaar. Zijn goedlachsheid en liefheid maken van hem, samen met zijn nog steeds wel speelse karakter, een topkerel! Er zijn er geen twee zoals Sam te vinden. Ponkels, hou jullie maar vast aan de takken van de bomen, want leider Sam zal jullie ongetwijfeld een topjaar bezorgen!

Jasper Cortoos

Jasper, beter bekend als de Jappe, is een van de nieuwe aanwinsten voor de leidingsploeg dit jaar. Ondanks dat dit zijn eerste jaar als leiding wordt zit Jasper al vanaf zijn eerste ponkeljaar in de chiro en heeft hij de echte chirospirit goed te pakken. Zo zal hij er zeker en vast voor zorgen dat onze nieuwe ponkels deze al vanaf hun eerste zondagen ook te pakken krijgen. Aan zijn motivatie zal het ook alles behalve liggen, want als de chiropersoon dat hij is kent hij natuurlijk alleen maar de beste spelletjes om te kunnen zorgen voor de beste zondagen die de ponkels ooit zullen krijgen. Ik (Senne, 1 van zijn medeleiders dit jaar) heb al meerdere jaren met hem in de groep samen als lid doorgebracht en kijk er zeer hard naar uit om met Jasper (en Sam natuurlijk) ervoor te zorgen dat de ponkels een van de beste jaren uit hun chiro-carrière beleven. Dus, liefste ponkels, wees maar gerust, er staat jullie een fantastisch jaar te wachten met deze topleider. Dat hij nog een lange carrière mag beleven als leiding! 

Senne De Strijcker

Senne een echte Chiro fanaat, 

staat altijd klaar voor een tof jaar,

maar is slecht in baar.

Hij haalt altijd het beste uit de zondag, als het van mama Lien (kookploeg ouder) mag.

Echt een toffe pee, zo heb je er geen twee. 

Ma echt een creme van een kerel, bijna zo mooi als een merel. 

Maar even oprecht het is de beste medeleider die we kunnen wensen. 

Het is echt een behulpzame gast en is er altijd voor iedereen. Als je het even moeilijk hebt kan je altijd bij hem terecht en wilt hij altijd wel luisteren.

Speelclub leiding


 

Maxime Dendauw

Beste chirovrienden, haal jullie dansbenen maar al boven want de volgende leider die we voorstellen is Maxime aka DJ MDMX. In en rond Ternat speelde hij al op vele fuiven en blies hij het dak er volledig af. 

Maxime heeft ook een drukke agenda want naast de chiro en zijn dj carrière studeert hij handelsingenieur in Leuven, waar hij ook op kot zit. 

Naast DJ’en is Maxime een super leider die aan zijn 2de jaar begint. Alhoewel hij nog maar 6 jaar in de chiro zit is hij wel een echte chiro vent die vol enthousiasme zit, en klaar staat voor het nieuwe jaar. Vorig jaar zorgde hij dat de rakkers een top jaar beleefden en dit jaar zal hij niet onder doen voor de speelclubs ! 

Jens Van der Perren

Lieve chirovrienden,

Tromgeroffel, trompetgeschal en een vreugdedans op het dak van het chirolokaal, want we hebben een nieuwe leiding om te verwelkomen - en hij komt rechtstreeks uit de chiro-kweekvijver! Dames en heren, mag ik jullie voorstellen aan Jens, onze kersverse leider met een stamboom die teruggaat tot in de dagen dat hij zelf nog in een oversized chiro uniform rondwaggelde.

Ja, beste vrienden, Jens mag dan wel aan zijn eerste jaar als leiding beginnen, maar hij heeft al een indrukwekkend chiro-CV. 

Bovendien, laten we niet vergeten dat Jens niet de enige leiding is met een familieband in onze chiro familie. Zijn broer, Sander VDP, is al leiding, wat betekent dat we vanaf nu twee keer zoveel VDP-grappen en dubbel zoveel droogheid kunnen verwachten.

Als ik dan toch een minpuntje over Jens moet geven, is dat het feit dat hij af en toe wat hulp nodig heeft. Maar geen zorgen, want dan schreeuwt hij ‘SOS HELP MIJ!’

Ferre Cortoos

Is het een vogel, een vliegtuig? Nee, het is de enige echte Ferre Cortoos. Hij begint dit jaar met super veel zin aan zijn eerste jaar als leiding. Deze topkerel zit al sinds zijn eerste jaar ponkel in de Chiro dus wees er maar zeker van dat hij er alles van weet om een fantastisch Chiro jaar te creëren! Het is iemand waar je de volle 100 procent op kan rekenen en fantasierijk is, hij zit altijd vol met de coolste ideeën. Ferre is ook een mega slimme kerel, na zijn schoolcarrière op Sint-Jozef gaat hij nu industrieel ingenieur studeren in Gent.  Als je hem niet op de Chiro of in Gent terug kan vinden is kan je hem soms terugvinden op het ijs want hij is namelijk een voormalige ijshockeyspeler. Hij gaat ook wekelijks op jacht naar de mooiste stenen om zijn stenencollectie uit te breiden. Wisten jullie dat zijn collectie tegenwoordig al 3 ton weegt, straf he! Speelclubs hou jullie vast! Want deze leider gaat jullie het vetste, coolste en het meest onvergetelijke jaar ooit geven!!! 

Rakker Leiding

Noah Verherstraeten

“Een schatje van patatje”dat is NOAH, hij begint aan zijn eerste jaar leiding bij ons🤩. Samen met Nico en Aaron staat hij leiding bij de rakkers. Als er iets is dat hij het beste kan, dan is dat wel de gastjes animeren🤡en activeren⚡️. Hij ziet er misschien niet altijd even vriendelijk uit maar we kunnen jullie verzekeren dat dat TOTAAL niet het geval is.

N(ooit gemeen)

O(nder andere Ros)

A(ltijd plezant)

H(eel grappig).

Deze baas staat alvast te popelen om jullie te ontmoeten!!!. 

Nico Ronsmans

Nico beter bekend als ronnie gaat zijn 2de jaar leiding in. Na zijn eerste (geslaagde) jaar bij de toppers gaat hij nu een avontuur aan bij de rakkers samen met zijn 2 medeleiders Aaron en Noah. Naast de chiro houdt hij zich bezig met krachttraining. Er is geen dag waarop hij de fitness overslaat. Kortom: hij is een echte doorzetter. Behalve op zondag kan je hem dus elke dag in de gym vinden. Hij is een goedlachse kerel die elke zondag met veel plezier naar de chiro komt. Dus rakkers jullie mogen jullie gelukkig stellen met zo een leider. Want zo bestaan er geen 2!!!

Aaron wachtelaar

HELLO PARTY PEOPLEEEE

Aaron, ulle leiding voor het komende jaar, tgaat een gek jaartje worde met de 2 beste andere leiding dat gelle u kunne voorstelle, de Noah en de Ronnie. Ik zal hem eens kort voorstellen den Aaron: hij kan Spaans: holla mi soy dora, hij studeert ook communicatie management in Gent en werkt als crew bij Route de Soleil. Voor de rest gaan we ervoor zorgen dat we het beste eruit gaan halen van ons jaar en we maken er gewoon een topjaar van. Je kunt erop vertrouwen dat Aaron, beter bekend als EL CABRON, zijn best gaat doen om jullie een zo goed mogelijk jaar te geven, hij is namelijk ook de leider met het meeste ervaring van ze alle 3 en wilt dan bovenop al zijn ervaringen de ervaring opdoen om rakkerleiding te zijn, dit is voor hem zijn 4de jaar.

Jaaa mann dit was dus den aaronnn

LET'S GOOO PARTYYY PEOPLEEEE 🥳😎

Topper Leiding

Pepijn Moreau!


Man man man, heeft deze kanjer zelf een introductie nodig? Aangezien het zijn eerste jaar leiding is dit jaar kennen jullie hem (jammer genoeg) misschien nog niet zo goed! De pepijn heeft na zijn 10 jaren in de chiro als lid besloten om leiding te worden! Wat een uitstekende keuze! De Pepijn is gewoon gemaakt voor het leiding staan. Hij is na 2 jaar aspi volledig klaar gestoomd om dan nu eindelijk uit te blinken als leider. Los van het leiding zijn begint Pepijn ook aan een nieuw hoofdstuk op vlak van studies aangezien hij start met zijn studies als handelsingenieur! (wat een slimme vent peken). Dit zal hem zeker en vast helpen met het bedenken van de zotste spellekes! Zijn oudere broer, Emiel is ook leiding maar Pepijn is eigenlijk beter, de eerste pannenkoek mislukt altijd eh 😉. Pepijn heeft er voor gekozen om zijn carrière als leiding te starten met de Toppers! Hij zal dat ongetwijfeld super goed doen aangezien hij soms wel nog wat pubergedrag vertoond (op een goeie manier uiteraard). Verder moeten we het er eigenlijk niet meer over hebben want deze topper van ne vent is te goed voor woorden! 

Arne Rommens

Arne aka arnold je kent hem oftewel van zijn bekende muurklimcarrière of van zijn carrière bij de chiro. Hij is een vaste kracht die al 6 jaar meegaat in de chiro van Lombeek jongens. Tevens is hij dit jaar ook hoofdleiding, hij zal er voor zorgen dat dit jaar zo soepel als mogelijk zal verlopen voor iedereen. Hij is ook een zeer sportief persoon die altijd met spelletjes zal meespelen. Winnen van hem kan je niet, alleen op één manier kan je hem pakken en dat is op zijn zwak enkeltje. Je kan bij hem altijd terecht voor een goed gesprek en van aambeien heeft hij geen gebrek.  

Kerel leiding

Emiel Moreau

Beste mensen

Bij deze heb ik de eer om mijn fantastische medeleider voor te stellen. 

Deze jonge heer gaat door het leven met de naam Emiel Moreau ook gekend als Milleke of Moreau nr1.

Emiel is een student en studeert in het prachtige Leuven. De richting die ons Milleke studeert is handelsingenieur. Buiten Chiro en studeren is Emiel nog sportief ook, het is namelijk bijna een professionele basketter. 

Verder heeft Emiel al heel wat ervaring in onze chiro als lid + 1 jaar leidingservaring. Dus goede student + topsporter + chiro ervaring + goeie gast = Emiel Moreau aka TOPleider 

Bjarne Wauters

Maak kennis met Bjarne, een enthousiaste Chiroleider die vol energie aan zijn tweede jaar als leider begint, nadat hij vorig jaar de jongsten (ponkels) heeft gehad. Zijn connectie met de Chiro gaat diep, want hij komt uit een familie van toegewijde Chiroleden. Wat Bjarne extra bijzonder maakt, is het feit dat zijn broer Tjorn vroeger ook een trotse Chiroleider was. De passie voor de Chiro stroomt door hun aderen, en Bjarne is vastberaden om die traditie voort te zetten.

Maar dat is niet het enige wat Bjarne kenmerkt. Buiten de Chiro heeft hij een creatieve kant ontwikkeld in de houtindustrie, waar hij werkt en alles kan maken wat hij zich voorstelt. Zijn vaardigheden en ambachtelijkheid maken hem een waardevolle aanwinst voor het Chiroteam.

Bjaarn, zoals zijn bijnaam luidt, staat bekend om zijn vriendelijke glimlach, zijn doorzettingsvermogen en zijn vermogen om dromen werkelijkheid te laten worden, of het nu gaat om projecten in de Chiro of houtbewerking buiten de activiteiten. We kijken er allemaal naar uit om te zien wat hij dit jaar in petto heeft voor de kereltjes.

Aspi Leiding

Sander Van der Perren

Sander Van der Perren aka leider VDP telt voor twee. Misschien niet fysiek, maar wel mentaal. Hij staat in onze chiro bekend als een echte sfeermaker wiens aanwezigheid je zeker voelt in de groep. Doordat hij geboren en getogen is in Lombeek is hij een werkelijke Chirospirit. Het komt erop neer dat leider VDP altijd al heeft klaargestaan en ook altijd zal klaarstaan voor de Chiro, de leiding en de leden. Hij leeft en beeft voor de Chiro, en dat maakt hem een echte krak. Zijn persoonlijkheid is een beetje te vergelijken met die van een koala. Altijd vriendelijk en staat elk moment open om nieuwe mensen te leren kennen. Los hiervan studeert leider VDP chemie in Gent en houdt hij ervan om zich in te zetten voor onze Chiro. Hij heeft ook nog een aantal hobby’s buiten de chiro: zo houdt hij ervan om zijn zaterdagavonden te vullen met een stevig rondje kaarten, en zijn zondagvoormiddagen met een aangenaam partijtje vissen. Naast dit drukke leven heeft hij ook een zwak voor trainspotting. Voor degenen die het concept trainspotting niet kennen: dit houdt eigenlijk in dat leider VDP naar kalme en rustige plekjes zoekt waar hij op zijn gemak kan genieten van voorbijrijdende treinen. Je kan jezelf dan ook altijd bij hem informeren als je een trein-gerelateerde vraag hebt. Dit is leider VDP in een notendop en elke medeleider mag zijn pollekes kussen moesten ze ooit de kans hebben om met hem samen leiding te staan. 

Kasper Hertens

Geachte Chirovrienden 

Dit jaar heb ik de eer om jullie een van de beste leiders in heel Chiro Lombeek voor te stellen. Zijn naam? Kasper Hertens, deze kerel zit nu al welgeteld 13 jaar in de Chiro en begint nu aan zijn 2de jaar als leiding. En met deze verbazingwekkende hoeveelheid aan ervaring gaat hij ervoor zorgen dat dit weer een super fantastisch jaar zal worden. Naast de Chiro is Kasper ook terug te vinden in Gent waar hij Elektromechanische systemen studeert en op kot zit. Dus als je ooit een elektro-mechanisch probleem hebt kan je altijd bij leider Kasper terecht. En dit is nog niet eens alles, Kasper speelt hier bovenop ook nog is basketbal bij BCAT en hij is er nog goed in ook. In Ternat en omstreken is hij berucht voor zijn dodelijke shots en brutale driepunters. Kasper is ook een fantastische zanger dit klinkt misschien raar voor zo een ruige gast maar je moet hem maar eens vragen om Roar van Katy Perry te zingen hij zal je omverblazen met zijn geweldige a capella versie van dit lied en zijn prachtige stem, Katy Perry is er niets tegen. Samengevat ben ik trots om Kasper mijn medeleider te mogen noemen dit jaar en hij zal ervoor zorgen dat het weer een topjaar wordt.

 

Ponkels 

Senne De Strijcker

sennedestrijcker@gmail.com 0468547526

Assesteenweg 223 1740 Ternat

Jasper Cortoos

Jaspercortoos14@gmail.com

0471311470

Roesemslos 13A

1742 Ternat

Sam neirynck

 sam.neirynck12345@gmail.com

0468544658

muilemlaan 79 

1742 Ternat

Speelclubs 

Maxime Dendauw

maxime.dendauw@icloud.com

0496282569

polleringestraat 10 

1741 Wambeek

Ferre Cortoos

ferrecortoos@hotmail.com

0468123774

Notestraat 59

1742 Sint-Katherina-Lombeek

Jens Van der Perren

jensvandp@hotmail.com

0471427316

Rodestraat 37

1742 Ternat

Rakkers 

Nico Ronsmans           nicorons.nr4@gmail.com 0470022495                Assesteenweg 358, 1741 ternat                               

Noah Verherstraeten

verherstraetennoah@outlook.com

0468542919

sint-alenalaan 53

1700 Dilbeek

Aaron Wachtelaer 

aaronwachtelaer@gmail.com

0491590980

Heidestraat 26a 

1742 Sint-Katherina-Lombeek 

Toppers 

Pepijn Moreau

pepijn.moreau@outlook.com

0468347123

Watermolenstraat 25

1742 ternat

Arne Rommens (Hoofdleiding)

Arne.rommens2@gmail.com 

0471612883

Ploterstraat 12 1742 Sint-

Katherina-Lombeek 


 

Kerels 

 

Bjarne Wauters

wauters.bjarne@gmail.com

0468415741

Dronkenborrestraat 11c 1741 Wambeek

Emiel Moreau

Emiel.moreau@gmail.comµ

0468292593

Watermolenstraat 25

1742 ternat

Aspi’s 

 

Kasper Hertens (Hoofdleiding)

kasper.hertens@outlook.com

0476622387

Rodestraat 35 1742 Sint-Katherina-Lombeek


 

Sander Van der Perren (Hoofdleiding)

sandervdp@hotmail.com

0479578943

Rodestraat 37

1742 Sint-Katherina-Lombeek 

 

 

Contact kan ook via de site: 

http://www.chirolombeekjongens.be/contact